twitter


Indiscutabil.Pe langa asta, suntem niste mari ipocriti…in Romania se urla de ani de zile “Coruptii, coruptii…unde sunt marii corupti?”, iar cei care urla sunt de toate varstele si din toate categoriile sociale..niste imbecili, cu totii.
Anul trecut, unul din cinci romani declara ca a dat spaga.Anul asta, lucrurile s`au inrautatit(ca si fenomenul numit coruptie)…unul din trei romani declara ca a dat spaga.astia sunt romanii care striga in gura mare ca s`au saturat de coruptie.sunt atat de prosti, incat nici nu le`a trecut prin cap sa minta.



Ex1:
Se duce Coca la doctor sa ii faca un consult la plamani, ca a racit.Ii scrie amaratu` ala o reteta de sirop de tuse si paracetamol, iar vaca se simte obligata sa ii bage intre dosare o suta-doua de mii sau sa puna pe birou un pachet de Kent.Apoi vine acasa monstruozitatea de Coca, aprinde televizoru` si`l vede pe Remes sugand caltabosu`…prima reactie: “scapam noi de coruptie la pastele cailor, cu guvernantii astia”.


Ex2:
Il opreste pe Gogu politaiul de circulatie, pe motiv ca a trecut pe rosu.Gogu stie care`i mersul, ca a mai patit rusinea si il asteapta pe domnu` politai cu milionu` in talon…un milion e un pret decent daca vrei sa ramai cu carnetul.Suparat ca a ramas fara un bulion, da blana pana acasa, o vede pe Coca pe canapea uitandu`se la televizor si incepe sa`l injure si el pe Remes:”Futu`va`n gura de corupti, de`asta suntem unde suntem si ne arata toata Europa cu degetul”.


Ex3:
Ninel, interesat peste masura de subiectul “Remes si Caltabosul” pe care parintii sai il discuta cu pasiune pe canapeaua apartamentului, uita sa mai plece la scoala.Cand vede cat e ceasu si stiind cum e traficu` in Bucuresti, o ia la fuga spre liceu.Urca in troleu fara sa isi cumpere bilet, ca pierdea troleul daca mai astepta si intarzia la scoala.Vine controlu`, Ninel nexam bilet.”Hai tanti, facem jumi-juma, iei matale 250 si tin eu 250″.Scapa de data asta.Ajunge la scoala si le povesteste colegilor…”Toata lumea fura, ce eu sunt mai prost…”.
ce e cu adevarat dramatic este ca dintre toate categoriile de varsta, cei mai multi spagari sunt tinerii sub 30 de ani…viitor de aur tara noastra are.


1. Imbecilul se naste imbecil. Creste. Se dezvolta. Evolueaza in propria imbecilitate, confundand ignorarea de catre ceilalti cu ignoranta celorlalti.

2. Imbecilul nu este neaparat prost. Adesea imbecilul da dovada de un soi de inteligenta care-i permite sa-si poleiasca imbecilitatea cu diplome si titluri.

3. Lingau prin definitie, imbecilul are scop in viata atingerea recunoasterii sociale. Orice recunoastere sociala a unui imbecil scoate in evidenta doze noi de imbecilitate.

4. Autosuficient, imbecilul crede ca reactiile alegice pe care ceilalti le au in fata imbecilitatii sunt forme de respect fata de propria persoana.

5. Imbecilul nu poate fi contrazis: fara se indoi vreodata de sine, se considera detinator al adevarului absolut. Imbecilul nu face afirmatii, el da sentinte.

6. Imbecilul nu are nevoie de fraze, ci doar de cuvinte rupte din context. Imbecilului ii place sa epateze, citand fara sens tot ce crede ca ar putea impresiona.

7. Imbecilul nu dialogheaza; el doar jigneste. A jigni este singura sa bucurie si, atat cat i se poate aplica notiunea, singura sa compasiune.

8. Cu imbecilul nu se poate comunica. Imbecilul te poate auzi doar daca vorbesti pe limba sa, insa, chiar si atunci, nu te poate intelege.

9. Imbecilul se considera superior celui care, de rusine, refuza sa-i raspunda la imbecilitati. Ceea ce pentru ceilalti este penibil, pentru imbecil este glorios.

10. Delator prin vocatie, este iubit de corporatii, de institutii de stat si de partide si ajunge, nu de putine ori, in pozitii de conducere.